CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 17, 2008

MESIR??????????

ai ni ai isnin

waaa
dah lame x tulis blog
aper nak citer ek


aku dah kat mesir skunk,,
mesir???
cam x cayer je
rasenyer baru smalam aku tngah tulis blog kat ktt
ktt????
ustaz jo,miss lun,sir amirul,miss linda,sir shurabil,ustaz anwar,
ummm..
dah lame x jumpe kalian
banyak kenangan aku kat c2....
choral spking,grad

kat family lagi la
windu awi2....
tp alhamdulillah,kat cni ada kmudahan evoiz
leh ckp lame2

alex....
cantik...
lg ok dr cairo
kuliah...
zzzzzzzz...
sejuk tahap cipan

2 je kot stakat ni
nk kol msia


adios

Thursday, August 7, 2008

go!mesir Go!!!!!!

kitt is hot to go
h-o-t t-o g-o
is hard to go...aum
is hard to go...aum
is hard to go.....auummmm

ari ni ari jumaat....


yeaa!!!
smlm kitorang punyer netball team mng...
fuhhh..bbaloi kitorang practice ptg2...
rslt 5-1....

ok la 2 kan....
lgpon smlm match dah nak dekat maghrib....
gelap n kabur...
ade y ciap bukak pose kat pdg lg...


happy nyer...
lbh kurang 3 minggu lg kitorang kat cni
sdih pon ade gak...
sbb lps 3 minggu 2 kitorang dah kena fly...
x sempat nak raya kat umah...


nnti miggu last ni ade exam...
takutnyer...
dah la bio ri tu leh rendah jer...
hmmmm... tawakkal je la


adios

Thursday, July 31, 2008

b'Picnic kat port dickson

nak citer jap...

ari 2...26/7 dak2 kitt sume pakat serang pantai Teluk Kemang...
boleh la tahn pantainyer...
best gak r ri 2
dh lame x g pantai...
p ari 2 x mandi laut pon...
tengok2 org,cuci mte...
makan bbq...
nak naik banana boat tp takut bsh baju la plak....
mls r nak g tukar baju...

ha....bfore dat...
thanx awi2 kat sume kawan2 y wish besday kat aku...
fadhie,syikin,iznie,farhan,hazirah,mamalina(hehehe) oppsss tlebih suda..
kakak aku pon ade wish
org y first wish kat aku....
my best friend...qurratu...
kwn dari skolah rendah wooo..


dh x de aper2 citer r...
k la...
chao lu..

~adios~

18TaHun 8HAri

ari ni ari jumaat



ari ni umur aku cukup2 18 tahun 8 hari

emmm.... dah 18 taun aku idup kat dunia ni...
kejap je...
rase nye baru smlm aku masuk darjah satu,
p skolah,gaduh ngan kawan2 mse kecik2 dulu...
amek upsr,nek form 1,pmr,form 4, spm....


n skrg aku dah ade kat ktt....
rase cam x caya lak umo dh 18....
tp rase cam dak2 kecik lg....
kan best lau boleh jd dak2 balik...
x de msalah...bebas....happy...
tp mse x leh nk putar balik kan,bukan macam citer doraemon....


lps ni insyaallah aku akan fly ke mesir lak..
takutnyer....
cam ner la nak idup kat sana...
bdak 18 taun y x tau aper2 p kat negara orang...
x tau la mcm mne jadinyer
mintak2 la sume nyer selamat kan...
dah la x de family kat sane...
uuuaaaaaaaaa.........


aper2 pon kuatkan semangat,nyalakan tekad!!!!!!
Go!Go!Go!!!!!

Thursday, July 24, 2008

BTN

ari ni ari jumaat...

aku nk citer psl aku ngan dak2 kitt y len berbtn di kem meru, klang

kitorang g sana 10/7/2008 smpai 14/7/2008...
mse ari first kitorang sampai,
fuhhh..kecut perut wei..
baru je smpai jurulatih 2 garang gler....
bhs pnyer la kasar
tp bler ari ke-2 n sterusnyer ok je aku tengok pak rani 2...

y x tahan nyer ms pbentangan krtas keje...
fuhhh lentok sumenyer ...
mengantuk gler..da la duduk je ats kusi 2...lagi la b+ lenanyer
lepas abis pbentangan krtas keje kitorang ada ldk...
tyme ni la aku rse mcm aku kna perah otak..
hai.. jenoh nk mikir kan idea...
klu x bcakap,die tanyer plak...
psl nasib melayu,hak2 melayu,keistimewaan orang melayu...
sumenyer psl melayu....

pas2 tyme petang ri 2...diorang wat flying fox..
fuhhhh best gler...
mula2 turun mmg r rse tkut tp bile dh duk tengah2 tu rase best lak ..
kitorang gak ade aktvt kembara...
group kitorang la y last masuk utan...
da la ujan mase ri 2...
licin siot..

malamnyer lak kitorang ade psembahan utk nyanyi lagu patriotik...
group aku nyanyi lagu tanggal 31...
n y klakar nyer group kitorang y menang..
aku rase ade lg r group y lg better dr kitorang...

esok nyer kitorang ade test utk menentukan y kitorang lulus/gagal utk ke luar negara...

Thursday, July 3, 2008

surprise y x mjadi

cam ne nk cite ek...

pd satu hari,(ceh, cam dak skolah rendah la plak)
ade la bufday sorang dak kat umah aku 2(sapa la 2 agaknye ye)
kitorang satu umah mmg dah plan gler2 r
x nak wish kat die....
kononnye wat2 luper r....
dah pakat ngan mak cik kat kafe 2 nak tempah kek...
tengok2 mak cik 2 lupe nak g amek kek 2 smlm...
adoi...
terus hancor kitorang punyer plan...

si hazirah pon nampak cam sedih gler r!
sume kwn2 die y len dh wish tp kitorang y dok satu umah ni wat dek je
kitorang saje je nak test...

ape2 pon kitorang nak wish appy bufday n may Allah bless u...
~HAPPY BIRTHDAY!!!!

untitled

ari ni ari jumaat

sedar x sedar dh 1 bln lebih aku kat cni....
bile la nak smpai 30 ogos ni...
nak grad...
tapi bile pk balik macam x logik je
kursus 3 bln je tp siap ade graduation day...
tp at least menunjukkan y kitorang ni pelajar kat cni...

ade gak r y cdey minggu ni coz ape y aku n dak2 umah aku plan x mjadi...
plan ape ek????
hahaha... mane leh bgtau
x surprise la wei....


aiyoooo....
esok ade bengkel arab ar...
pening kple aku..
ustaz kata kena present dlm bhs arab...
bhs arab aku pon ntah ape2 nk ckp arab camne ek...
redah je la....

satu lagi hal y pening...
kejap ade test kejap x de..
adoi...


emmmm... x de cite dah kot

~adios~